Keresés ebben a blogban

2011. május 22., vasárnap

Az olvasóhoz

Kedves Látogató!

Gondolatok a nap végén - című oldalon készítem mostanság az újabb írásokat.
Elképzelésem szerint a Főoldal üzenete továbbra is élő.

Üdvözlöm azon Egység-tudatú lelkeket, kik átmentették az univerzális Tudás megannyi tápláló részletét, ide és most, a Földanyánk és az emberiség javára.

Üdvözlöm azokat a Magyar Szellemi Testvéreket, kik átmentették eddigi írásaimat, vagy részleteit. Továbbra is megosztható, névvel, vagy név nélkül egyaránt.
Külön megnevezés nélkül jelzem, hogy én is rátaláltam a gyűjtő csomópontokként működő, igen igényesen működtetett blogokra, hun-lapokra, már általam ismert nevekre és írásokra, filmekre.
Jó dolog társakra lelni! Ráleltem az egymással közeli rokonságú üzeneteke, melyek ugyanazon Egy-ből szólnak Mind-Én-hez és találtak meghallgatásra, lejegyzésre, ezért hasonlóak. Hiszen "akiknek már füle van az hallja"...olykor pedig írja.

Azon lelkes emberek, kik olvasták az Írmagok keressük egymást cikket, vegyék személyes meghívásnak is azt. Továbbra se higgyetek a véletlennek, hisz az: valótlan!
Ez most Néked szól!
Nyár jön, nyaralóhelyen lakom, sok embert, azaz lelki Testvért tudok szállásolni otthonomban. Környékben nagyszerű elvonulóhelyekkel bír a Börzsöny. Összeülhetnénk olykor, az "EGY-ÜGYűek", hogy a sokféle nézőpontunkból kialakítsuk azt az elképzelést, melyet mi, a Jövő Istenének kívánnánk megismerni.
Szerintem az egyéni tévedhetetlenségek, személyes dicsőségek ideje lejárt, miként az Istentől való táv-(tév-)korszaka szintúgy.
És a MI Országunk jön el! Magyaroknak és az emberiségnek!
Tegyük bele beszélgetéseinkbe minden - általunk ismert - részletet, mint az elefántot több oldalról vizsgálódó vakok tették meg a tanmesében. (A lábat, fület, farkat, ormányt és ki tudja mit megragadó - és el sem engedő - keresők, külön nem tudják felismerni azt az élő, tökéletesen működő egységet. Tudjátok, MIND, -nyájan EGY-ek vagyunk! )
Szeretettel üdvözletét küldi a "nyájhoz" :
Írnák > irmagok@gmail.com

2011. május 22.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése